Produkt dnia
Sukienka Zoe
Sukienka Zoe
159,00 zł 79,50 zł
Polityka prywatności

Zgodnie ze zmianą z dnia 25 maja 2018r. stanu prawnego w zakresie ochrony danych osobowych, które będą chronione na podstawie przepisów unijnych – rozporządzenia PE  i RR  nr 679/2016 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46 WE.

Administratorem Państwa danych osobowych jest ADRIANNA WRÓBEL MAKE-UP ul. Lipowa 44, 87-811 Szpetal Górny, NIP 8883141191,
tel. +48 785 191 446, e-mail: info@gabicollection.pl
Inspektorem ochrony danych osobowych Adianna Bińkowska-Wróbel, można kontaktować się pisząc na adres administratora jak powyżej lub na adres:  info@gabicollection.pl

Państwa dane osobowe są przetwarzane w następujących celach:
– zawarcie i realizacja umowy (świadczenia usług);
– prowadzenie analiz i statystyk oraz na potrzeby prowadzonej działalności gospodarczej;
– sprzedaż produktów i usług oferowanych przez Adrianna Wróbel MAKE-UP
– prowadzenie działań marketingowych podejmowanych przez Adrianna Wróbel MAKE-UP samodzielnie lub we współpracy z innymi podmiotami;
– dochodzenie roszczeń;
– archiwizacji danych;
– udzielanie odpowiedzi na pisma i wnioski;
– prowadzenie działań związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa;
– wypełnianie obowiązku prawnego ciążącego na Sprzedawcy

Podstawą prawną przetwarzania Państwa danych będzie:
– udzielona zgoda;
– konieczność wykonania umowy lub podjęcia działań na Państwa żądanie przed zawarciem umowy;
– konieczność wypełnienia obowiązku prawnego ciążącego na administratorze;
– konieczność wynikająca z prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora takich jak udzielanie odpowiedzi
   na Państwa pisma i wnioski.

 
DANE OSOBOWE

Administratorem danych osobowych przekazanych przez Kupującego podczas korzystania ze Sklepu jest Sprzedawca. Szczegółowe informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych przez Sprzedawcę – w tym o pozostałych celach oraz podstawach przetwarzania danych, a także o odbiorcach danych – znajdują się w dostępnej w Sklepie Polityce prywatności – ze względu na zasadę przejrzystości, zawartą w ogólnym rozporządzeniu Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) o ochronie danych – „RODO”.

Celem przetwarzania danych Kupującego przez Sprzedawcę, podanych przez Kupującego w związku z zakupami w Sklepie, jest realizacja zamówień. Podstawą przetwarzania danych osobowych w tym przypadku jest:
– umowa sprzedaży lub działania podejmowane na żądanie Kupującego, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO),ciążący na Sprzedawcy obowiązek prawny związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c) oraz prawnie uzasadniony interes Sprzedawcy, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO). 

Podanie danych przez Kupującego jest dobrowolne, ale jednocześnie konieczne do zawarcia umowy sprzedaży.
Niepodanie danych uniemożliwi zawarcie umowy sprzedaży w Sklepie.


Dane Kupującego podane w związku z zakupami w Sklepie będą przetwarzane do momentu w którym:
– przestanie obowiązywać umowa sprzedaży zawarta między Kupującym a Sprzedawcą; na Sprzedawcy przestanie ciążyć obowiązek prawny,
   zobowiązujący go do przetwarzania
danych Kupującego;
– ustanie możliwość dochodzenia roszczeń przez Kupującego lub Sprzedawcę, związanych z  umową sprzedaży zawartą przez Sklep;
– zostanie przyjęty sprzeciw Kupującego wobec przetwarzania jego danych osobowych, w przypadku gdy podstawą przetwarzania danych
   był uzasadniony interes Sprzedawcy
– w zależności od tego, co ma zastosowanie w danym przypadku i co nastąpi najpóźniej.

 Kupującemu przysługuje prawo żądania:
– dostępu do swoich danych osobowych,
– ich sprostowania,
– usunięcia,
– ograniczenia przetwarzania,
– przeniesienia danych do innego administratora
– wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania danych z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją Kupującego
– wobec przetwarzania dotyczących go danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na prawnie uzasadnionych interesach
   realizowanych przez administratora).

W celu realizacji swoich praw, Kupujący powinien skontaktować się ze Sprzedawcą.

W przypadku gdy Kupujący uzna, że jego dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, Kupujący może złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych. Jeśli chcą Państwo wycofać udzielone zgody, prosimy o wysłanie maila na: info@gabicollection.plw temacie wiadomości należy wpisać "Wycofanie zgód". Wszelką korespondencję w sprawach związanych z przetwarzaniem Państwa danych osobowych prosimy kierować na adres administratora z dopiskiem "Dane osobowe"  lub  na skrzynkę pocztową: info@gabicollection.pl

CIASTECZKA:

Co to są ciasteczka?
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia) oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

Do czego używamy ciasteczek?
ADRIANNA WRÓBEL MAKE-UP używa ciasteczek w różnych celach: by strony i aplikacje działały szybciej i by były łatwiejsze w użyciu, aby lepiej dopasować treści i reklamy do twoich oczekiwań i zainteresowań oraz do zbierania anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają w poprawianiu funkcjonalności i zawartości stron i aplikacji. Używając ciasteczek w wyżej opisany sposób nigdy nie identyfikujemy tożsamości użytkowników na podstawie informacji przechowywanych w ciasteczkach.

 

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony

Informacja Dotycząca Plików Cookies.


Informujemy, iż w celu optymalizacji treści dostępnych w naszym serwisie, dostosowania ich do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników.
Pliki cookies użytkownik może kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.
Dalsze korzystanie z naszego serwisu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że Użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Zgoda
Sklep internetowy Shoper.pl